Bartomeu "lomi" Pereza, finale Kupa kralja u Madridu?

Bartomeu "lomi" Pereza, finale Kupa kralja u Madridu?

A. Beganović

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu pokušat će uvjeriti predsjednika Reala Florentina Pereza da dopusti odigravanje finalnog susreta Kupa kralja na Santiago Bernabeuu.

U finalu Kupa kralja snage će odmjeriti Barcelona i Athletic Bilbao, no još uvijek se ne zna na kojem će se stadionu finalni meč igrati.

Iz Barcelone i Athletica žele da se finalni ssusret igra na Realovom Santiago Bernabeuu, ali iz "kraljevskog kluba" nisu zainteresirani za takav scenarij.

Međutim, prvi čovjek Barcelone neće lako odustati, odnosno prema pisanju španskih medija na tradicionalnoj večeri uoči El Clasica pokušat će uvjeriti Pereza da promijeni mišljenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.