Blažević u pregovorima sa Olimpijom

Bivši selektor bh. reprezentacije

Blažević u pregovorima sa Olimpijom

Miroslav Blažević, bivši selektor bh. reprezentacije, uskoro bi se mogao vratiti na trenersku klupu. 

Ovaj 80-godišnji stručnjak u intenzivnim pregovorima je sa čelnicima Olimpije i u narednim danima mogao bi se zaputiti prema glavnom gradu Slovenije. 

Trener ljubljanskog prvoligaša do jučer je bio Darko Karapetrović koji je nakon poraza od Celja (1:2) dobio otkaz, a privremeno ga je zamijenio pomoćnik Aleksander Radosavljević. Iako kandidata za klupu u novoj sezoni ima dovoljno, čini se kako je popularni Ćiro prvi izbor vlasnika Izeta Rastodera.

Blažević bi se preuzimanjem Olimpije vratio u Sloveniju gdje je 2003. godine vodio Muru, a ujedno bi postao i najstariji trener jednog prvoligaškog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.