Bonucci jutros nije jedini na ljekarskim pregledima u Milanu

Stiglo još jedno pojačanje

Bonucci jutros nije jedini na ljekarskim pregledima u Milanu

Navijači Milana nisu mogli ni sanjati bolje ljeto.

Iz sedmice u sedmicu u njihov klub stižu nova pojačanja, a vrhunac se desio jučer kada je dojučerašnji štoper Juventusa Leonardo Bonucci stigao na San Siro.

Bonucci ovog jutra ima medicinske preglede u Milanu, a skupa s njim na preglede je stigao i vezista Lazija i reprezentacije Argentine Lucas Biglia. Milan i Lazio su dugo vremena pregovarali oko transfera Argentinca, a na kraju su dogovorili cifru od 17 miliona eura plus tri miliona eura bonusa. Očekuje se da će u nastavku dana obojica zvanično biti predstavljena. 

Podsjetimo, trošenje Milana nije završeno jer još uvijek trebaju napadača, a naredna meta je Andrea Belotti z Torina. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti