Cavanijeve majstorije nisu pomogle PSG-u

Bordeaux osvojio bod

Cavanijeve majstorije nisu pomogle PSG-u

E. Škorić
Teme:

PSG nije uspio da ostvari svih pet pobjeda u prvih pet kola nove sezone francuske Ligue 1, pošto je Bordeaux u Parizu uspio da odigra 2:2.

 Parižani su nezaustavljivi u domaćem prvenstvu, no ipak u petom kolu nisu uspjeli da ubilježe pobjedu iako su bili na dobrom putu.

Domaći tim je protiv gostiju iz Bordeauxa poveo prekrasnim golom Edinsona Cavanija u 27. minuti, ali slavlje PSG-a nije pretjerano dugo trajalo.

Samo četiri minute kasnije Saivet donosi izjednačenje Bordeauxu nakon ubačaja Khazrija iz kornera s lijeve strane. 

I opet su četiri minute bile dovoljne da vidimo novi gol na Parku Prinčeva. Opet je Urugvajac pogodio, a ovim golom je ujedno postavio konačan rezultat prvog dijela od 2:1. Još jedna majstorija, ovaj put iz slobodnjaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U nastavku isključenje gostujućeg nogometaša Saiveta u 77. minuti. I kada se mislilo da će PSG upisati petu pobjedu, Khazri donosi izjednačenje Bordeauxu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.