Cech iz Chelseaja u Arsenal?
Foto: EPA

Moguć odlazak golmana

Cech iz Chelseaja u Arsenal?

M. Šljivak

Iskusni češki golman Petr Cech mogao bi od januara postati novi član Arsenala.

Dolaskom belgijskog golmana Thibauta Courtoisa, Cech je izgubio mjesto prvog golmana u Chelseaju, te se sve češće piše o njegovom odlasku sa Stamford Bridgea.

Mnogi klubovi se spominju kao potencijalna destinacija za 32-godišnjeg golmana, a novi kandidat za dovođenje Cecha je Chelseajev gradski rival Arsenal.

Navodno, Arsenal je spreman ponuditi sedam miliona funti za sjajnog golmana, a i Cechu bi ponudili platu koju trenutno i ima u Chelseaju.

Cech je proteklih 10 godina bio prvi golman Plavaca, ali je sada veoma blizu odlaska iz kluba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.