Čelnici Barcelone odbili dovesti Rivaldovog sina
Foto: EPA

Rivaldo nudio sina B timu

Čelnici Barcelone odbili dovesti Rivaldovog sina

M. Šljivak
Teme:

Brazilac Rivaldo nekada je radio čuda u dresu Barcelone.

Nekada najbolji fudbaler svijeta je još uvijek čvrsto vezan za klub i ima ulogu ambasadora Barcelone u svijetu.

Ipak, iako još uvijek radi za katalonskog velikana, Rivalo je u jako lošim odnosima sa rukovodstvom tima. Posebno je ljut na menadžera tima Pepa Seguru jer je ovaj odbio da potpiše njegovog sina u B tim Barcelone.

Rivaldo Vitor Mosca Ferreira Junior ili skraćeno - Rivaldinho, trenutno je član rumunskog Dinama iz Bukurešta, a otac mu je pokušao osigurati ugovor s drugim timom Barcelone.

Ipak, u tome nije uspio. Pep Segura je odbio da potpiše RivaldInha, što je naljutilo klupsku legendu koji je krenuo u verbalni rat protiv Segure.

Optužuje ga da unosi nemir u svlačionicu prvog tima i da je to istinski razlog jako loše igre ekipe u utakmicama s Realom.

Rivaldinho je karijeru počeo u Mogi Mirimu. Igrao je za portugalsku Boavistu, te još nekoliko niželigaških klubova u Brazilu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Član Dinama je postao u februaru ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti