Čistka u Dinamu, moguć odlazak Hodžića

Čistka u Dinamu, moguć odlazak Hodžića

E. Škorić

Zagrebački Dinamo bi na ljeto mogao napraviti velike promjene u igračkom kadru.

Dinamo je ove sezone skoro izgubio titulu, koja će prema svemu sudeći pripasti Rijeci, pa će na Maksimiru po završetku sezone početi s promjenama unutar igračkog kadra.

Najavljuju se velike promjene, mada još nije ni poznato hoće li na klupi stati Bugarin Ivajlo Petev, koji definitivno nije ispunio očekivanja rukovodstva kluba.

Portal 24sata.hr analizira Dinamovu ekipu i tvrdi da Modrima treba još neko poput Sammira, Soudanija ili Guilhermea, igrača koji bi mogao da odluči mečeve.

Očekuje se da Dinamo na ljeto proda Pivarića i Antolića, a upitno je hoće li ostati Sigali i Benković, dok je izvjesno da će otići Schildenfeld. 

Bh. reprezentativac Armin Hodžić postizao je važne golove za Dinamo ove sezone, no navodi se da nije zabijao u velikim utakmica i da bi Dinamo možda trebao da nađe boljeg centarfora. Ipak, dosta toga u Dinamu očekuju od mladih i talentovanih igrača, a u toj grupi je i naš Amer Gojak.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Cilj je podmladiti ekipu, dodati joj par iskusnih i  kvalitetnih igrača i onda napraviti sjajnu ekipu za budućnost. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi