Conte: Morati bih dopustio da mi oženi kćerku

Zanimljiva izjava Italijana

Conte: Morati bih dopustio da mi oženi kćerku

Trener Chelseaja Antonio Conte veoma je sretan što se napadač ove ekipe Alvaro Morata nalazi u sjajnoj formi. 

Morata je u Chelsea stigao ovog ljeta iz Real Madrida za 58 miliona funti, a do sada je odigrao pet mečeva u Premiershipu te je postigao tri pogotka uz dvije asistencije. 

Conte je toliko sretan zbog njegovih igara da je poručio kako je Morata jedan od onih muškaraca kojima biste dopustili da vam oženi kćerku.

"Znam Moratu veoma dobro, on je dobra osoba. Mislim da je on dobro pojačanje za Chelsea jer ima samo 24 godine. Volim ga jer je kompletan igrač, a također ima prostora da još više napreduje u mnogim segmentima. Veoma je disciplinovan igrač, a sviđa mi se što veoma dobro realizuje prilike, u svakom trenutku ima osjećaj za gol", rekao je Conte pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On veoma dobro razumije koja je najbolja pozicija za njega u šesnaestercu da primi loptu. On je zaista dobar momak. On je jedan od onih momaka kojima biste dopustili da vam oženi kćerku", rekao je Conte.

Podsjetimo, narednu priliku da se dokaže Conteu Morata će imati danas kada njegov tim gostuje kod Stoke Cityja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi