CSKA slavio golom Doumbije, General na klupi

Ruska Premier liga, 25. kolo

CSKA slavio golom Doumbije, General na klupi

Fudbaleri moskovskog CSKA su u okviru 25. kola ruske Premier lige na svom stadionu sa minimalnih 1:0 savladali ekipu Urala.

Pobjednik ovoga meča odlučen je u 17. minuti kada je Musa postigao jedini gol na ovoj utakmici na asistenciju Doumbije. 

Iskusni bh. veznjak Elvir Rahimić nije dobio priliku za igru u ovome susretu, već je cijeli njegov tok posmatrao sa klupe za rezervne igrače. Za popularne Armejce ovo je bila 15. ovosezonska pobjeda, a peta u nizu.

Rahimićev tim nakon 25. kola zauzima treću poziciju sa dva boda zaostatka za liderom i gradskim rivalom Lokomotivom, te jednim bodom manje od drugoplasiranog Zenita. Obje ekipe koje se nalaze ispred CSKA tek će igrati svoje susrete 25. kola ruske Premier lige.

Utakmica koja je odigrana ranije jutros između Tomska i Amkara završena je bez pobjednika, ali i bez golova.

Ruska Premier liga, 25. kolo:
Tom Tomsk - Amkar 0:0
CSKA – Ural 1:0 (Doumbia 17)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.