Daily Express: Begović ili Čech top prioritet za Rodgersa

Uprkos kupovini Ochoe

Daily Express: Begović ili Čech top prioritet za Rodgersa

Iako je već više puta ove sezone istakao kako se sjajno osjeća na Britannia stadionu, reprezentativni golman BiH i čuvar mreže Stoke Cityja, jedno je od imena koje engleski mediji uveliko povezuju sa Liverpoolom.

Posrnuli Redsi koji su eliminisani iz Lige šampiona očito da veliki problem vide u svom sadašnjem čuvaru mreže Simonu Mignoletu, pa su već za tri miliona funti iz španske Malage angažovali meksičkog reprezentativca Guillerma Ochou.

Ipak, prema pisanju Daily Expressa Brandan Rodgers se neće zadovoljiti samo sa Meksikancem, već pravo rješenje za golmansku poziciju vidi u iskusnom Petru Čechu, koji je na zalasku karijere, ili bh. reprezentativcu Asmiru Begoviću.

Daily Express piše kako su oni "top ciljevi" za menadžera Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.