Domenech: Prije će igrači dobiti otkaz nego Zidane

Smatra Francuz

Domenech: Prije će igrači dobiti otkaz nego Zidane

Bivši francuski selektor Raymond Domenech prokomentarisao je glasine da bi Zinedine Zidane mogao dobiti otkaz u Real Madridu. 

Real za vodećom Barcelonom zaostaje ogromnih 10 bodova, a više od toga navijače brine očajna igra evropskog i španskog prvaka, pa ne iznenađuju glasine da bi Zidane ukoliko se ništa ne promijeni mogao postati bivši. 

Da od cijele priče neće biti ništa uvjeren je Raymond Domenech. Prema njemu, suprotno glasinama, Zidane će ostati dugo na klupi kraljevskog kluba. 

"I veći treneri su imali probleme. Ne možeš svake godine pobjeđivati u Evropi, svake godine osvajati prvenstvo. Teško je to prihvatiti, ali tako je", smatra Domenech, koji je također dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mislim da će Zidaneu biti drugačije u Madridu. Bio je veliki igrač, dva puta je osvajao Ligu prvaka, osvojio prvenstvo ispred Barcelone. U Realu će prvo igrači dobiti otkaze, a tek onda Zidane", riječi su Domenecha. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi