Džeko zbog povrede upitan za Fulham

Loše vijesti u Wolfsburgu

Džeko zbog povrede upitan za Fulham

Najbolji strijelac Wolfsburga ove sezone i reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko, mogao bi propustiti susret Evropske lige sa Fulhamom.

Džeko je naime tokom treninga Vukova u ponedeljak povrijedio lijevo koljeno, te je njegov nastup protiv londonske ekipe pod velikim znakom pitanja. Jutros je Dijamant pokušao trenirati sa ostatkom ekipe, ali zbog prevelikih bolova to nije bio u mogućnosti.

"Edin je budući veliki svjetski igrač", rekao je trener Wolfsburga Lorenz Gunther Kostner. "Bez njega ova ekipa nije ista i iskreno se nadam da će biti spreman za susret sa Fulhamom".

Prvi susret između Fulhama i Wolfsburga na programu je u četvrtak na stadionu Craven Cotage u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.