Falcaova budućnost je u rukama uprave Atletica

Kolumbijac napušta Atletico Madrid?

Falcaova budućnost je u rukama uprave Atletica

Otac napadača Atletico Madrida, Radamela Falcaoa istakao je da je njegov sin zadovoljan životom u Madridu, ali da to možda neće biti dovoljno za njegov ostanak na Vicente Calderonu. 

Navodno je Atletico Madrid bivšem Falcaovom klubu, Portu platio samo polovinu od dogovorenih 40 miliona eura i ukoliko ne izmire ostatak dugovanja, Madriđani će biti primorani da prodaju napadača da bi 'sredili račune'. 

 

"On je sretan u Atleticu, ima podršku navijača. Ugovor mu ističe tek za četiri godine, ali je nažalost njegova budućnost u rukama uprave kluba", izjavio je Radamel Garcia, otac sjajnog napadača koji se osvrnuo i na pogodak njegovog sina u finalu Evropa lige protiv Athletic Bilbaoa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Uvijek sam mu govorio da udarac upućuje prema daljoj stativi. Bolje je tamo uputiti lagan, precizno plasiran udarac, nego raspaliti u bližu stativu gdje je golman uvijek postavljen", završio je Radamel Garcia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti