Gerrard: Od Balotellija sam tražio da postane legenda kluba

Prvi razgovor kapitena i novajlije

Gerrard: Od Balotellija sam tražio da postane legenda kluba

Steven Gerrard uputio je toplu dobrodošlicu Mariju Balotelliju u novom klubu. Kapiten Redsa odmah po dolasku Balotellija razgovarao je sa Italijanom.

Poželio mu je sreću u velikom klubu i zatražio da postane legenda kakve su bili mnogi prethodni napadači slavnog kluba.

„Definitivno je talentovan i mora nastaviti tradiciju sjajnih napadač koji su bili ljubimci naših navijača. To su Roger Hunt, Kevin Keegan, John Toshack, Kenny Dalglish, Ian Rush, Fowlera, Owena, Torres i Luis Suarez. To je sve velika imena našeg kluba,“ izjavio je Gerrard, i dodao:

„Nadam se da će Mario biti u rangu s njima. Rekao sam mu to odmah. To je bila prva stvar koju sam mu rekao. Naravno kazao sam mu da sam mu na usluzi.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.