Gerrard se vraća na Anfield: "Dolazim da učim od Kloppa!"
Foto: EPA

Stevie G stiže sljedeće sedmice

Gerrard se vraća na Anfield: "Dolazim da učim od Kloppa!"

Fudbaler Los Angeles Galaxyja Steven Gerrard se u posljednje vrijeme mnogo povezivao sa povratkom na Anfield Road.

To će se i desiti, ali legendarni Stevie G neće potpisivati ugovor sa klubom kojem je posvetio svoj život.

"Dolazim u Liverpool sljedeće sedmice i tamo ću ostati dvije  sedmice. Trenirat ću sa Liverpoolom i raditi sa Kloppom, i jedva čekam da naučim neke stvari od njega", rekao je Gerrard.

O Gerrardovom povratku u Liverpool govorio je i Jurgen Klopp.

"Steven ima ugovor sa Galaxyjem. On je čovjek koji voli ovaj klub i kada mu istekne ugovor, razgovarat ćemo o različitim stvarima. Sigurno ćemo Gerrardu naći neku funkciju kada se vrati, a pomoći ćemo mu u svemu šta god da odabere da radi. Ipak, to se neće desiti u ovom trenutku, jer smo sada u sred sezone", riječi su njemačkog trenera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Steven Gerrard je na Anfieldu proveo dvije decenije, a na kraju prošle sezone je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa članom američkog MLS-a.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.