Gojak: Ne plašim se mogućeg dolaska Sammira
Foto: EPA

Vjeruje u sebe

Gojak: Ne plašim se mogućeg dolaska Sammira

Posljednjih dana na Maksimiru je aktuelna priča da bi Dinamovu 'desetku' ponovo mogao zadužiti Sammir. 

Brazilac s hrvatskim pasošem je nezadovoljan životom u Kini i ima želju da se vratim u Dinamo u kojem je proveo najbolje dane karijere. Kada je u pitanju realizacija, postupak je pokrenut i u iduća tri dana, do polaska na pripreme u Tursku, moglo bi se znati kako će se završiti priča. 

U Dinamovoj svlačionici je danas vrlo malo igrača koji su imali priliku dijeliti svlačionici, ali njegovih partija se itekako sjećaju. Jedan od njih je i mladi bosanskohercegovački reprezentativac Amer Gojak. 

"Nikad nisam igrao protiv njega ili s njim, ali sam čuo sve najbolje o njemu. Ako dođe u Dinamo bit će mi drago, jer će biti pravo pojačanje i pomoći će u utrci s Rijekom. Činjenica je što će mi, na neki način, biti konkurent, me ne plaši. Svaka zdrava konkurencija je uvijek dobra i pozitivna", kazao je Gojak za Sportske novosti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Gojak se pod palicom Ivajla Peteva pokazao u dobrom svjetlu i na proljeće figurira kao jedna od važnijih poluga u veznome redu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi