Gomez želi raskid ugovora sa Fiorentinom
FOTO: EPA

Promijenit će sredinu

Gomez želi raskid ugovora sa Fiorentinom

Njemački napadač Mario Gomez u narednim danima će postati slobodan igrač, prenosi Gazzetta dello Sport. 

Gomez se nedavno zbog političke situacije u Turskoj vratio sa posudbe iz Bešiktaša, a obzirom da nije u planovima Fiorentine za narednu sezonu, najvjerovatnije će uslijediti sporazumni raskid ugovora između dvije strane. 

Premda su u Fiorentini insistirali na tome da Gomez promijeni klub samo uz obeštećenje od sedam miliona eura, iskusni fudbaler je zatražio raskid saradnje iz razloga što želi samostalno odlučiti o nastavku svoje karijere. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za usluge Gomeza na tržištu ne nedostaje interesa. Najuporniji za njegov potpis je i dalje Bešiktaš kojem je s 26 golova donio naslov prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti