Goretzka pred transferom koji se još davno dao naslutiti

Transfer dogovoren?

Goretzka pred transferom koji se još davno dao naslutiti

Fudbaler Schalkea Leon Goretzka je, navodno, već dogovorio svoj sljedeći transfer.

Prema pisanju Sky Sporta, ovaj 22-godišnji veznjak je veoma blizu prelaska u Bayern Munchen, što ne bi bilo nikakvo čudo s obzirom da Bavarci godinama 'kupe' najbolje i najtalentovanije igrače ostalih njemačkih klubova.

U prilog svemu ide i informacija da je menadžer Leona Goretzke Jorg Neubauer jutros sletio u Munchen, a zatim se zaputio prema stadionu Bayerna gdje je razgovarao sa čelnicima kluba.

Iako nije potvrđeno da je tamo vodio pregovore, špekuliše se da je zaista radio na realizaciji ovog transfera jer se zna da Bayern odavno ima Goretzku na svom radaru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Leon Goretzka je ove sezone odigrao 40 utakmica za Schalke u svim takmičenjima, a njegov učinak je osam golova i pet asistencija.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi