Guardiola: 7:1 iz prošlog kola je bila slučajnost

Nakon nove pobjede nad Romom

Guardiola: 7:1 iz prošlog kola je bila slučajnost

Aktuelni prvak Njemačke stigao je do svoje četvrte pobjede, a u 4. kolu Lige prvaka na Allianz-Areni pala je Roma našeg Miralema Pjanića. 

Ipak, za razliku od fijaska na Olimpicu od 7:1 za Bavarce, ovoga puta je Bayerna slavio sa 2:0.

"7:1 iz prošlog kola bilo je više slučajnost, nešto što se dešava jednom u životu. Roma nije željela ponovo doživjeti isto pa su igrali veoma defanzivno, sa šest odbramenih igrača. Bez obzira na sve mi smo bili jako dominantni, pogotovo u drugom poluvremenu", rekao je nakon četvrte pobjede Bavaraca, kojom su osigurali prvo mjesto u grupi E, njihov trener Pep Guardiola.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti