Guardiola: Borussia (M) igra na nivou Lige prvaka

Guardiola: Borussia (M) igra na nivou Lige prvaka

A. Beganović

Derbi susret 9. kola i jesenjeg dijela Bundeslige u nedjelju će odigrati Borussia M'Gladbach i Bayern.

Aktuelni prvakk je nakon osam kola na čelu tabele sa 20 bodova, dok je Borussia najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone i sa 16 bodova nalazi se na 2. mjestu tabele.

"Pred nama je mnogo posla i deset najvažnijih dana u prvom dijelu sezone. M'gladbach je vrlo jak protivnik, koji igra na nivou Lige prvaka. Lucien Favre radi sjajan posao, a po krilima je naš protivnik opasan. Mislim da umor neće odigrati značajnu ulogu, odnosno to što je M'GLadbach igrao u četvrtak ništa ne znači jer s druge strane je Bayern i motiv vam bolji ne treba", izjavio je trener Bayerna Pep Guardiola.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti