Hajrović: Ostajem u Werderu, želim se dokazati

Bh. fudbaler vratio samopouzdanje

Hajrović: Ostajem u Werderu, želim se dokazati

Fudbaleri Werdera u okviru 30. kola njemačke Bundeslige odigrali su neriješeno sa Paderbornom (2:2), a najzaslužniji za osvojeni bod kluba iz Bremena bio je Izet Hajrović. 

Bosanskohercegovački reprezentativac šansu za igru dobio je u 74. minuti i samo minutu kasnije uspio je postići pogodak, koji je ujedno bio i posljednji na utakmici. 

"Gol mi je vratio samopouzdanje i uvjeren sam da će mi biti od velike važnosti u nastavku prvenstva. Sada ne razmišljam o odlasku iz Werdera, jer nema smisla da svako pola godine mijenjam klub. Želim se dokazati u Bremenu i naravno napredovati kao igrač", kazao je Hajrović za njemačke medije. 

Riječi hvale za Hajrovića imao je i direktor kluba Thomas Eichin. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Radi se o standardnom reprezentativcu svoje zemlje koji sa svojom lijevom nogom može napraviti mnogo toga. Svaki igrač, pa tako i on, treba malo vremena i pravu priliku. Hajrović će je sigurno dobiti u Werderu", riječi su Eichina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.