Hazard: Imam ambiciju da igram u drugim klubovima

Belgijanac otkrio

Hazard: Imam ambiciju da igram u drugim klubovima

Belgijsnki fudbaler Eden Hazard otkrio je da ima ambiciju igrati u drugim klubovima u nastavku karijere.

Belgijanac se već dugo vremenja povezuje sa odlaskom u ekipu Real Madrida, a Hazard je novom izjavom samo potvrdio da bi se to moglo desiti u budućnosti.

"Imam lične interese i ambicije da u budućnosti igram u drugim klubovima. Ali, sada sam fokusiran samo na sadašnjost i Chelsea. Želim završiti sezonu na najbolji način, a pored toga imam ugovor do 2020. godine", rekao je Hazard.

Podsjetimo da je on i ove sezone jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler Chelsea. U ligi je postigao 14 golova uz pet asistencija na 29 mečeva. On je u Chelsea došao na ljeto 2012. godine iz Lillea za 35 miliona eura. Osim Reala, za njegove usluge interesuje se i ekipa PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi