Ibrahimović se okomio na navijače PSG-a
Foto: EPA

Ne razumije ih

Ibrahimović se okomio na navijače PSG-a

PSG je u okviru 23. kola francuskog prvenstva upisao minimalnu pobjedu nad Rennesom (1:0).

Zlatan Ibrahimović na kraju susreta bio je prilično zadovoljan pobjedom, ali ne i ponašanjem razočaranih navijača. 

"Igramo dobro, večeras smo kontrolirali utakmicu i zasluženo pobijedili. Nismo zabili puno golova, ali smo ih zabili više od našeg protivnika, što je najbitnije. Uz to, gol je bio prekrasan, vjerojatno najljepši ove sezone. Akcija je baš bila odlična", kazao je Ibrahimović, koji se potom osvrnuo na navijače PSG-a.

"Razočarali su me ti koji zvižde. Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, pobijedili, osvojili bodove. Ne razumijem te ljude... Šta oni uopće žele? Dobili mi utakmicu ili izgubili, oni stalno zvižde. To je užasno", zaključio je Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.