Ibrahimović viđen u Torinu

Povratak u Staru damu ?

Ibrahimović viđen u Torinu

E. Ganibegović

Nakon sezone provedene u Crvenim đavolima Zlatan je ponovo slobodan igrač i povratak u Seriju A  je jedna od mogućih opcija. 

Kako prenose italijanski reporteri Ibrahimović je zajedno sa svojim menadžerom Raiolom viđen u Torinu. Postavlja se pitanje da li će doći do senzacionalnog povratka Zlatana u Italiju. Poznato je da je još prije nastupao za mnoge klubove iz Italije kao što su Inter, Milan kao i Juventus.  

Podsjećamo da je Ibrahimović iz Ajaxa prešao u Juventus još 2004. godine. Za Juventus je nastupao od 2004. do 2006. godine gdje je zabilježio 70 nastupa. Mrežu protivnika je zastresao 23 puta. Osvojio je dvije titule u dresu Stare dame koju je tada vodio Fabio Capello. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi