Icardi o novom ugovoru: Ne znam šta da kažem

Ne zna se da li ide, ili ostaje

Icardi o novom ugovoru: Ne znam šta da kažem

Napadač Intera Mauro Icardi je u izjavi za italijanske medije istakao kako ni sam ne zna hoće li potpisati novi ugovor sa Interom.

"Ne znam šta da kažem, situacija je dosta teška. Ljudi na San Siru me vole, a ja ih mnogo poštujem i pokušavam usrećiti svaku utakmicu. Mlad sam, imam samo 22 godine i želim imati karijeru kao Javier Zanetti", rekao je Icardi na oproštajnoj utakmici svog zemljaka i legende Intera.

Problem u cijeloj priči oko produženja ugovora koja traje već mjesecima je činjenica da Inter Icardiju nudi 2.7 miliona po sezoni, dok on insistira na plati od 3 ili više miiliona po sezoni.

Situaciju oko Icardija vrebaju i mnogi evropski velikani koji su spremni da ga dovedu, a to se prije svega odnosi na Chelsea.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.