Ilijev: Vlahović nije na prodaju

Ne daju čudo od djeteta

Ilijev: Vlahović nije na prodaju

D. Vejo

U dva dana iz tabora crno-bijelih pojavile su se dvije informacije o mladom napadaču Dušanu Vlahoviću. Prvo je jučer sportski direktor Ivica Ilijev rekao kako cijena Dušana Vlahovića iznosi dva milion eura, da bi danas bilo rečeno kako on nije na prodaju.

Mnogi evropski klubovi kao što su PSG, Arsenal i Anderlecht pohrilili su sa ponudama Partizanu za mladog napadača. Ipak u redovima crno-bijelih još uvijek nisu sigurni da li žele prodati mladog igrača.

"Vlahović tek sada počinje svoju karijeru. On je mlad igrač i treba mu vremena da se afirmiše. Prvo je potrebna dovoljna minutaža, a zatim i rezultati koji bi ga plasirali u inostranstvo. Za njega nema cijene. Ona će biti određena tek nakon nekog vremena kada se u potpunosti on dokaže u našem klubu", ističe za tamošnje medije sportski direktor crno-bijelih, Ivica Ilijev.

Naredni meč play-offa Vlahović i društvo igraju u četvrtak na svom terenu protiv ekipe Borca od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti