Inzaghi: Zadovoljan sam, ali moramo popraviti igru u odbrani

Šef struke Milana nakon trijumfa u Veroni

Inzaghi: Zadovoljan sam, ali moramo popraviti igru u odbrani

Nakon utakmice Pippo Inzaghi je istakao kako je zadovoljan igrom, ali da u njegovoj ekipi ima još mnogo mjesta za napredak. 

"Sretni smo nakon ove pobjede, posebno jer smo došli bez nekoliko važnih igrača. Sretan sam zbog igrača, sretan jer imamo najbolji napad u ligi. Dosta je uživanja, sada moramo misliti o Fiorentini," rekao je nakon trijumfa protiv Verone, Pippo Inzaghi. 

"Momci su dobro radili tokom prošle sedmice. Moramo popraviti igru u odbrani. Ekipa igra dobro, ali odbrana je ključ. Moramo popraviti odbranu," rekao je Inzaghi. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.