Joshua Parker svojevoljno otišao pa se vratio

Ponovo problem u Crveni zvezdi

Joshua Parker svojevoljno otišao pa se vratio

D. Vejo

Bura oko napadača Crvene zvezde Joshue Parkera ne jenjava, redaju se problem za problemom. 

Nakon što je bio na pozajmici škotskom Aberdeenu, Joshua Parker vratio se na stadion Rajko Mitić, nakon čega su mu crveno bijeli dali mogućnost slobodnog izbora, kada je u pitanju potraga za novim klubom.

Ipak, centarfor koji je iz Engleska, ali porijeklom iz Antigva i Barbuda opredijelio se za Beograd. Njegova odluka automatski znači da će tim iz Ljutice Bogdana biti primoran da ga svaki mjesec plaća iako ne igra.

Prema dogovoru, Parker nije otišao na pripreme sa prvim timom na Kipar, već je trebalo da pod nadzorom klupskih trenera ostane u Beogradu i trenira kako bi radio na sebi i ostao koliko toliko u formi. 

Međutim, centarfor nije to tako zamislio. Bez javljanja, svojevoljno je uzeo četiri slobodna dana i uputio se ka Engleskoj, nakon čega se sasvim normalno vratio treningu i obavezama.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Iako svima ne shvatljiv potez napadača, nije prošao ne kažnjeno. Odluka Zvezde bila je da se kazni sa 9 000 evra, što iznosi od oko 10 odsto plate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti