Julian Schieber napušta Borussiju

U potrazi za minutažom

Julian Schieber napušta Borussiju

Nekadašnji mladi reprezentativac Njemačke, Julian Schieber, mogao bi napustiti Borussiju Dortmund ovog ljeta. 

Za njegove usluge zainteresovani su Hoffenheim, West Ham, Wigan i Celtic. Schieber je fudbaler koji se u Dortmundu nikada nije izborio za neku bitniju ulogu u ekipi i uvijek je bio u sjeni Lewandowskog. Na Westfalen je došao iz Stuttgarta 2012. godine a i sam je pokazao želju za napuštanjem popularnih Milionera.

"Razgovarali smo sa Julianom i njegovim agentom prošle sedmice. On ima još dvije godine ugovora sa nama ali smo ga spremni prodati. Ukoliko Schieber pokaže želju za odlaskom, mi ćemo to prihvatiti", rekao je Michael Zorc za Kicker.

Schieber, koji je nedavno napunio 25 godina, ne želi više grijati klupu pa je njegov odlazak vrlo izgledan.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.