Juventus želi Xherdana Shaqirija

Fudbaler Bavaraca na meti Stare dame iz Torina

Juventus želi Xherdana Shaqirija

Torinski Juventus poslao je ponudu za fudbalera minhenskog Bayerna Xherdana Shaqirija, saopštili su mediji na Apeninima. 

Švicarski reprezentativac nije u prvim planovima Pepa Guardiole ove sezone, pa je njegov odlazak sa Allianz Arene sve izvjesniji. 

Roma i Arsenal su klubovi koji su pokazali najviše interesa za Kosovara za švicarskim pasošem, a sada je za njegove usluge zainteresovan i Massimiliano Allegri. Juventus je Bayernu navodno ponudio 2.5 miliona eura za jednogodišnju posudbu, uz opciju otkupa ugovora za 15 miliona eura na kraju sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.