Klopp spašava karijeru Gotzeu?

Ponovo će sarađivati?

Klopp spašava karijeru Gotzeu?

Sudeći prema pisanju britanskih medija, Jurgen Klopp i Mario Gotze bi mogli ponovo sarađivati. 

Gotze je pod Kloppovim vodstvom pružao brilijantne partije. U tom periodu je sa Borussijom dva puta osvojio Bundesligu i jednom Kup Njemačke, ali nakon što je prešao u Bayern njegova karijera je krenula silaznom putanjom. 

U minhenskom klubu Gotze nije bio sretan i njegov prošlogodišnji povratak na Westfalen mnogi su okarakterisali kao bjekstvo. Ipak, ni u sustemu koji je postavio Tuchel za njega nema mjesta, pa bi u nadolazećem prijelaznom roku moglo doći do novog transfera. 

Mirror tvrdi da je velika mogućnost da Gotze na ljeto završi u Liverpoolu. Navodno je trener Klopp izrazio želju da ponovo sarađuje sa mladim njemačkim fudbalerom i čelnicima kluba je već prezentovao ponudu koju je spremio. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Šanse da dođe do saradnje su, navodno, veće nego ikada.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi