Kloppu prekipilo: Očajnog Lovrena izbacio sa terena
Foto: EPA

Velike greške Hrvata

Kloppu prekipilo: Očajnog Lovrena izbacio sa terena

M. Šljivak

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren glavni je krivac za golove koje je Liverpool primio u derbiju protiv Tottenhama.

Sa dva kiksa Lovren je poklonio prednost Spursima nakon samo 12 minuta igre. Menadžeru Redsa Jurgenu Kloppu su njegove greške očigledno dosadile i odlučio je da Hrvata zamijeni već nakon pola sata. Umjesto njega u igru je poslao Alexa Oxlade-Chamberlaina.

Kloppu je očigledno prekipilo sa Lovrenom. Sa ovakvim nastupima hrvatski fudbaler će kad-tad izgubiti povjerenje, a navijači Liverpoola su sa njim živce već odavno izgubili.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti