"Ko se na treninzima valja po travi kod mene nema mjesta"

Antonio Conte obrazložio nepozivanje Balotellija:

"Ko se na treninzima valja po travi kod mene nema mjesta"

Selektor Italije Antonio Conte odgovorio je na pitanje zbog čega je sa njegovog spiska pred utakmicu u Norveškoj izostavljen napdač Mario Balotelli.

"Svako ko me poznaje, zna kako radim. Neki igrači uoči utakmica ranije ovog mjeseca nisu bili na visokom nivou forme poput Balotellija i Cercija. Moje nepozivanje njih bio je logičan slijed događaja. Procjenjujem igrače prema stavu na i izvan terena", rekao je Conte i dodao:

"Nijedan igrač nije pošteđen, ako nisi oprezan te vrijeme na treningu provodiš valjajući se na travi, nećeš se dobro slagati sa mnom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.