Konyaspor prihvatio ponudu za Bajića

Bajić seli u Italiju

Konyaspor prihvatio ponudu za Bajića

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Riad Bajić karijeru će nastaviti u italijanskom Udineseu.

Kako navode turski mediji, rukovodstvo Konyaspora je prihvatilo ponudu od pet miliona eura za 23-godišnjeg napadača, koji će tako karijeru nastaviti u Seriji A.

Bajić će u narednim danima otputovati na ljekarske preglede u Udine, gdje bi zatim trebao potpisati ugovor s ovim timom.

Konyaspor će pored pet miliona eura dobiti i procenat od narednog transfera, te bi uz određene bonuse mogli dobiti traženih 500.000 eura više.

Službena potvrda transfera Bajića u Udinese trebala bi stići u narednim satima, pa će sjajni napadač povećati koloniju bh. igrača u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bajić je za turski tim u dvije sezone odigrao čak 91 meč i postigao je 29 golova, od čega 17 u prošloj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi