Kraljevi ne žele podcijeniti prvaka Bugarske

Talijan na klupi Reala pred gostovanje u Bugarskoj

Kraljevi ne žele podcijeniti prvaka Bugarske

Madridski Real večeras će u okviru drugog kola Lige prvaka gostovati kod prvaka Bugarske, Ludogoreca. 

Madriđani su u odličnoj formi, u prvom kolu Lige prvaka savladali su Basel na svom terenu sa visokih 5:1, a protivnike "terorišu" i u Primeri. Bugarski Ludogorec idealna je prilika za ekipu Carla Ancelottija da nastavi odličnu seriju, ali Talijan ne želi podcijeniti domaćina. 

"Mislim da u Ligi prvaka nema slabih protivnika i svi će se boriti da daju sve od sebe. Ludogorec je odigrao odličnu utakmicu na Anfieldu protiv Liverpoola, a svi znamo kako je teško igrati na tom terenu. Moramo pobijediti u ovoj utakmici, jer naš je cilj da budemo prvi u grupi," rekao je Ancelotti i dodao: 

"Prve dvije utakmice u Ligi prvaka uvijek su važne. Prva je bila odlična i moramo biti na istom nivou i u utakmici sa Ludogorecom," smatra Ancelotti. 

Istog je mišljenja i veznjak ekipe sa Santiago Bernabeu stadiona, Isco. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svi znamo kakav je fudbal. Igramo sa timom koji je slabiji od nas. Mi pričamo o Ligi prvaka koja je najbolje takmičenje i tu nema laganih protivnika. Mi uvijek tražimo pobjedu i poštujemo protivnika, a jako je važno da završimo kao prvoplasirani," kaže Isco. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti