Las Palmas i Deportivo podijelili bodove

Španska La Liga

Las Palmas i Deportivo podijelili bodove

Fudbaleri Las Palmsa i Deportiva iz La Corune podijelili su bodove u današnjem meču 19. kola španske La Lige odigravši 1:1.

Las Palmas je odlično otvorio meč pa su poveli već u 12. minuti kada je mrežu gostiju zatresao Garcia. To je bio i rezultat s kojim se otišlo na odmor. 

Nastavak meča donio je još jedan pogodak i to u mreži domaće ekipe, a strijelac za goste je u 69. minuti bio Andone. Domaći su samo osam minuta kasnije dobili i crveni karton, tačnije pocrvenio je Aythami, ali gosti to nisu uspjeli da iskoriste pa je do kraja ostalo 1:1.

Las Palmas je nakon ovog remiaj ostao na 10. mjestu La Lige sa 25 bodova, dok je La Coruna ostala na 15. mjestu sa šest bodova manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi