Liverpool poslao Wisdoma na posudbu

Prešao u Norwich City

Liverpool poslao Wisdoma na posudbu

Kako se bliži početak sezone u najvećim evropskim ligama, tako i momčadi sve više dobivaju svoje konačne obrise.

Prema pisanju engleskih medija, Liverpool je svog 22-godišnjeg odbrambenog fudbalera Andrea Wisdoma odlučio poslati na posudbu u Norwich City, gdje bi trebao ostati do kraja naredne sezone. 

Igrač koji je ranije nastupao za sve omladinske selekcije reprezentacije Engleske nije se uspio izboriti za željenu minutažu na Anfieldu, a trener Brendan Rodgers vjeruje da će Andre Wisdom u svom novom klubu dodatno napredovati kao igrač. 

Liverpool je Wisdoma već ranije slao na posudbe u West Bromwich Albion i Derby County. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.