Mahrez izabrao trojicu najboljih igrača za ovu godinu

Prva dva mjesta se znaju, treći je bio problem

Mahrez izabrao trojicu najboljih igrača za ovu godinu

E. Čaušević

Za nekoliko sedmica bit će održana ceremonija dodjele Zlatne lopte.

Najbolji igrač svijeta za prošlu sezonu bio je Lionel Messi, a ove godine ponovo će u glavnoj konkurenciji biti Argentinac i Cristano Ronaldo. U TOP 30 najboljih svoje mjesto našao je i Leicesterov Riyad Mahrez.

Mahrez je u intervjuu za engleske medije odlučio otkriti koja su tri najbolja igrača u ovoj godini po njegovom mišljenju. Također, Alžirac je izabrao i najboljeg trenera.

"Najbolja tri igrača u prošloj godini? Messi, Ronaldo su tu sigurno. Za treće mjesto mi je malo teže, možda Griezmann ili Suarez, ne mogu se baš odlučiti. Što se trenera tiče u Engleskoj je najbolji Claudio Ranieri, a na svijetu u ovog godini Zidane jer je osvojilo Ligu prvaka", rekao je Mahrez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi