Mathieu: Zlatan pravi razliku na terenu u svakoj utakmici

Defanzivac Barcelone o izostanku Ibrahimovića

Mathieu: Zlatan pravi razliku na terenu u svakoj utakmici

Veliki derbi grupe F između PSG-a i Barcelone na rasporedu je večeras u okviru drugog kola Lige prvaka. 

PSG i trener Laurent Blanc večeras neće imati na raspolaganju Zlatana Ibrahimovića, a defanzivac Barcelone Jeremy Mathieu priznao je da je to veliki plus za Barcelonu. 

"Plus što Zlatan Ibrahimović neće igrati je taj što on ima veliki utjecaj na njihovu ekipu. Znamo da je odličan igrač i pravi razliku u svakoj utakmici. Kada ne igra mnogo je teže za PSG. Za nas je plus, a njima će biti mnogo teže," kaže Mathieu i dodaje: 

"Prvi put kada sam vidio Messija mislio sam da ne razgovara sa igračima koji su slabiji od njega. Međutim on je odličan momak i važno je da imamo igrača poput njega u ekipi. Mislim da ne misli više o svojoj povredi i da je već zaboravio," kaže Mathieu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.