Medunjanin se (nakratko?) vratio u Izrael

Istekla suspenzija

Medunjanin se (nakratko?) vratio u Izrael

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin danas se vratio u Izrael, nakon što je odradio desetodnevnu suspenziju koju mu je izrekao Maccabi iz Tel Aviva.

Podsjetimo, Medunjanin je prije nekoliko dana došao u sukob sa sad već bivšim trenerom Maccabija, nakon čega je Motti Ivanir dobio otkaz, a Medunjanin je suspendovan na deset dana, uz novčanu kaznu od 15.000 dolara.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine potom je otputovao za Holandiju, gdje je čekao istek suspenzije, ali i razmatrao mogućnosti odlaska iz Tel Aviva već u januarskom prelaznom roku.

Gotovo je pa sigurno da će Medunjanin narednog mjeseca napustiti Maccabi, a za njegove usluge zainteresovano je nekoliko ekipa iz Holandije, Njemačke, kao i rimski Lazio.

Lazio je prošlog ljeta ispitivao mogućnost dovođenja Medunjanina, ali do transfera ipak nije došlo. Međutim, sada kada je postalo izvjesno da Maccabi želi prodati Medunjanina, ponovo je porastao interes nebeskoplavih za našeg reprezentativca.

Osim Lazija, za Medunjanina su do sada interesovanje pokazali AZ Alkmaar i Werder iz Bremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti