Messi u dvije riječi opisao sinoćnji El Clasico

Argentinac se oglasio na Instagramu

Messi u dvije riječi opisao sinoćnji El Clasico

E. Čaušević

Barcelona je sinoć poražena na Nou Campu od Real Madrida (1:3) u prvoj utakmici Superkupa Španije.

Navijači Barcelone očekivali su pobjedu u prvom ovosezonskom El Clasicu i dobro otvaranje nove sezone, no desilo se potpuno suprotno. Katalonski klub je odigrao veoma lošu utakmicu, a na kraju je Real Madrid slavio sa 3:1 sa igračem manje jer je "pocrvenio" Cristiano Ronaldo.

Kraljevski klub će biti bez najboljeg igrača u revanšu koji se igra u srijedu u Madridu, ali pred Barcelonom je gotovo nemoguć zadatak da preokrene rezultat u svoju korist i osvoji trofej Superkupa Španije. Koliko je bila očajna igra Barce najbolje je pokazao status Lionela Messija.

Argentinac se danas oglasio preko svog Instagram profila, te je u dvije riječi opisao sinoćnji El Clasico. Zaista nismo navikli da se Messi oglašava na ovaj način, ali je jasno da je poraz od Reala njemu teško pao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sje*an dan! Ali, moramo se dignuti i nastaviti dalje. Ovo je tek početak", poručio je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi