Michel: Doveli smo, ali i izgubili dosta igrača

Trener Olympiacosa uoči utakmice sa Atletico Madridom

Michel: Doveli smo, ali i izgubili dosta igrača

Olympiacos će večeras na svom terenu u prvom kolu Lige prvaka odmjeriti snage sa Atletico Madridom. 

Gosti u Atinu dolaze kao favoriti, ali niko ne smije upisati bodove protiv ekipe iz Pireja na Karaiskakisu, gdje domaći uvijek imaju veliku podršku. Olympiacos je baš kao i Atletico Madrid mnogo mijenjao ovog ljeta. 

"Naša situacija je slična kao i prošle godine. Postoji mnogo sličnosti jer je Olympiacos morao uklopiti u ekipu mnogo novih igrača. Također smo imali mnogo dolazaka i odlazaka u posljednjoj sedmici prelaznog roka," rekao je Michel i dodao: 

"Situacija je slična kao i prošle godine kada smo izgubili dosta igrača, ali i doveli dosta igrača. Jako slična situacija onoj prošlogodišnjoj," kaže Michel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.