Milan pregovara s Nastasićem

Treba im stoper

Milan pregovara s Nastasićem

E. Škorić

AC Milan je obnovio interes za defanzivca Schalkea Matiju Nastasića.

Nastasić je bio želja vodstva Milana i prošlog ljeta, a sada na San Siru imaju poprilično dosta novca na raspolaganju za budžete, pa žele da sastave kvalitetnu ekipu.

Kako javlja Sky, Jovetićev agent sastao se s Milanom, ali nije poznato da li je postignut dogovor.

Srbijanski reprezentativac je u Schalke stigao u januaru na posudbu, ali je nekoliko mjeseci kasnije njemački klub otkupio njegov ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dvadesetdvogodišnjak bi sada mogao da zaigra u Milanu, koji itekako želi da pojača stoperske pozicije, obzirom da je otišao i Adil Rami, ali i da se ne može osloniti na Danielea Boneru i Philippea Mexesa.

Pored Nastasića, Rossoneri u odbrani žele i Matsa Hummelsa iz Borussije Dortmund.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.