Monaco piše priču na koju niko ne obraća pažnju

Nevjerovatni rezultati Kneževa

Monaco piše priču na koju niko ne obraća pažnju

Fudbaleri Monaca slavili su danas pobjedu u okviru 21. kola Ligue 1 protiv Lorienta sa visokih 4:0.

Kneževi su na taj način nastavili gotovo nestvaran niz efikasnosti pa nakon ovog kola imaju čak 64 postignuta gola samo u francuskoj ligi ove sezone. Danas su poveli u 24. minuti preko Boschilia, a isti fudbaler je samo četiri minute kasnije postigao novi gol i povećao prednost svog tima.

Do kraja prvog dijela meča Monaco je uspio da postigne još jedan pogodak i to preko Germaina. Isti fudbaler se u nastavku meča još jednom upisao u strijelce i to u 59. minuti za konačnih 4:0.

Monaco je nakon ove pobjede konačno stigao do prvog mjesta Ligue 1 i to potpuno zasluženo sa 48 bodova, dok je Lorient na posljednjem mjestu sa 18 bodova. Monaco je postigao 14 golova na posljednjih pet mečeva u Ligue 1. Ove sezone imaju ukupni prosjek od preko tri gola na meču u francuskoj ligi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi