Monaco pronašao sjajnu zamjenu za Mbappea?
Foto: EPA

Vrijedi 100 miliona, ali...

Monaco pronašao sjajnu zamjenu za Mbappea?

Sve su prilike da će supertalentovani Kylian Mbappe nakon završetka sezone napustiti Monaco.

U trenutno prvoplasiranom klubu francuske lige ne sjede skrštenih ruku, već aktivno tragaju za napadačem koji će moći dostojno zamijeniti Mbappea nakon što ovaj bude prodan.

Kako pišu francuski i španski mediji, na vrhu liste želja kluba iz Kneževine nalazi se napadač Barcelone Paco Alcacer, koji na Nou Campu nema ni minutažu, ali ni učinak kakav se očekivao.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako Alcacer u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 100 miliona eura, navodno bi ga Monaco mogao dobiti za "samo" 20 miliona eura, koliko Kneževi namjeravaju ponuditi.

Paco Alcacer je ove sezone za Barcelonu postigao sedam pogodaka na 25 utakmica, ali je na prvijenac u dresu španskog velikana čekao čak do decembra prošle godine nakon što je ljetos potpisao ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi