Mor ostaje bez transfera u Inter?

Vratio se treninzima Borussije

Mor ostaje bez transfera u Inter?

Turski reprezentativac Emre Mor vratio se treninzima Borussije.

Iako se transfer u redove Intera činio kao gotova stvar, do realizacije još nije došlo i nije isključeno da mladi Mor i u narednoj sezoni nosi dres tima iz Dortmunda. 

"Do transfera, za sada, nije došlo. Mor je i dalje igrač Borussije, vratio se treninzima", kazao je za njemačke medije sportski direktor kluba Michael Zorc. 

Da su u Borussiji bili uvjereni da Mor odlazi svjedoči i to što se na službenoj timskoj fotografiji za novu sezonu ne nalazi ovaj 20-godišnji fudbaler. 

Mor je u Borussiju Dortmund, podsjetimo, stigao u ljeto 2016. godine iz Nordsjaellanda za gotovo deset miliona eura. Njegov ugovor sa Milionerima važi do 2021. godine. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U prošloj sezoni Mor je za Borussiju odigrao 19 utakmica i pritom postigao jedan gol. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi