Može li se Chelsea odbraniti od pariških "napada"?

Nakon Luiza, gube i Hazarda

Može li se Chelsea odbraniti od pariških "napada"?

E. Škorić
Teme:

Vodstvo bogatog francuskog kluba, PSG-a, spremno je ponuditi pravo bogatstvo za Edena Hazarda.

U PSG-u očito najbolja pojačanja vide u Chelseaja. Nedavno su potpisali stopera Davida Luiza za oko 50 miliona funti, a sada spremaju veliku ponudu za Hazarda.

Talentirani belgijanski reprezentativac želja je Parižana, koji bi, prema pisanju France Footballa, izdvojili čak 75 miliona eura za njegov angažman.

Osim visoke odštete koja bi otišla Chelseaja na osnovu ugovora s Hazardom, igrač bi godišnje zarađivao čak 15 miliona eura. Navodno su se u martu u Dohi sastali Hazard i šeik Tamim, te da Belgijanac nema ništa protiv da pređe na Park Prinčeva.

PSG je pokazao da ne mari za financijski fair-play zbog čega je kažnjen već da samo želi vrhunske igrače s kojima bi osvajao trofeje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti