Nakon svađe s trenerom: Poznata Verrattijeva sudbina u PSG-u

Italijan ostaje u Parizu

Nakon svađe s trenerom: Poznata Verrattijeva sudbina u PSG-u

E. Čaušević

Italijanski fudbaler Marco Verratti nalazi se u centru francuske pažnje nakon svađe sa trenerom PSG-a, Unaijem Emeryjem.

PSG je proteklog vikenda igrao protiv Marseillea na domaćem terenu, a španski stručnjak sredinom drugog poluvremena odlučio je da iz igre izvadio Verrattija. Italijanskom igraču nije bio jasan ovaj potez Emeryja, pa mu je dobacio nekoliko riječi kada je izlazio s terena.

Francuski mediji jučer su prenijeli da je Emery nakon utakmice poručio Verrattiju da može napustiti PSG ukoliko nije zadovoljan statusom u klubu. Poznato je da je Verratti važan dio ove ekipe, a njegov agent Donado Di Campli odlučio je danas malo smiriti strasti.

"Verratti neće ni u Juventus, a ni u Milan. Istina je da je malo burnije reagovao na izmjenu, ali on samo želi da igra. Mogu vam sa sigurnošću reći da Verratti neće napustiti PSG", rekao je Di Campli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti