Nakon Tošića, Partizan sprema još jedno veliko pojačanje
Foto: EPA

'Crno-bijeli' se vraćaju kući

Nakon Tošića, Partizan sprema još jedno veliko pojačanje

Partizan je danas predstavio zaista veliko pojačanje, jer se u Humsku vratio Zoran Tošić, bivši fudbaler Manchester Uniteda i CSKA Moskve, a, ako je vjerovati navodima Blica, prvak Srbije sada užurbano radi na dovođenju Lazara Markovića.

Prema pisanjima srbijanskih medija, čelnici Partizana žele realizovati transfer fudbalera Liverpoola prije isteka prelaznog roka.

Ugovor Lazara Markovića s Liverpoolom traje još jednu godinu, a pošto za njega, gotovo sigurno, nema mjesta u Kloppovim planovima, u interesu mu je da što prije pronađe novi angažman.

Mogući Markovićev angažman bi mogao biti i Partizan, odnosno posudba u ovaj beogradski klub, a ukoliko on zaista stigne na "JNA" biće to treći povratak nekog igrača u Partizan ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kako je ranije navedeno u klub se vratio Zoran Tošić, a prije njega je isto učinio i golman Vladimir Stojković.

Lazar Marković je svoju seniorsku karijeru počeo u Partizanu iz kojeg je 2013. godine prešao u Benficu za 10 miliona eura. Naredne godine ga je kupio Liverpool za 25 miliona eura, ali se on u ekipi s Anfielda i nije najbolje snašao. Uslijedilo je nekoliko posudbi pa je Marković od 2015. godine nastupao za Fenerbahče, Sporting i Hull.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi