Nasri u posljednjim trenucima seli u Primeru?

Napušta Manchester City

Nasri u posljednjim trenucima seli u Primeru?

Francuski fudbaler Samir Nasri trebao bi napustiti Manchester City prije kraja prelaznog roka.

Iako je prije nekoliko dana odigrao posljednjih 10-ak minuta u pobjedi Cityja protiv West Ham Uniteda, jasno je da na njegove usluge ne računa trener ove ekipe Pep Guardiola.

Guardiola na početku svog mandata u Cityju nije dopuštao Nasriju da treneria s timom jer se previše ugojio tokom odmora, a kasnije je Francuz bio u nemolisti španskog stručnjka kada su u pitanju minute na terenu.

Nasrije je trenutno na pragu transfera u Sevillu u koju bi trebao preći u naredna 24 sata. Pojedini engleski mediji navode da je Nasri već u avionu, dok drugi tvrde da se dvije strane još uvijek dogovaraju oko visine plate.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da Nasri trenutno ima 29 godina i da je u redove Manchester Cityja stigao na ljeto 2011. godine iz Arsenala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi